Viidakon tähtöset -kakkonen itki: Olen pettänyt itseni ja Matin

Kakkossijalle huikeassa Viidakon tähtöset -finaalissa jäänyt Susanna Ruotsalainen oli täysin murtunut urakan jälkeen.

Huikea Viidakon tähtöset -finaali päättyi Anni Uusivirran voittoon, joka päihitti joukkuetoverinsa Susanna Ruotsalaisen aivan kalkkiviivoilla. Matti Nykäsen kihlattu oli täysin murtunut kisan jälkeen.

– Olen niin pettynyt itseeni. Matti sanoi, että sä meet sinne, koska susta on oikeasti voittajaksi. Tuntuu, että olen pettänyt itseni ja Matin – vaikka tiedän, että Matti on musta ylpeä, hän itki kameralle.

Heti maaliin päästyään nainen kuvaili olevansa pettynyt itseesä, mutta pettymys muuttuu haikeudeksi heti Suomeen päästyä.

– Ihana olo, että pääsee kotiin, mutta vähän haikea. En olisi uskonut, että olisi haikeaa, koska oli sen verran raskas tuo viimeinen kisa, hän kuvaili.

Finaalissa nähtiin kuinka tähtösellä tuhrautui paljon aikaan, kun vihjeitä ei vain tuntunut löytyvän. Susanna epäilee voiton kaatuneen motivaation puutteeseen.

– Anni pystyi antamaan enemmän kuin minä. Mulla on sellainen tunne, etten ottanut enää hirveän tosissani tuota kisaa. En tiedä miksi. Anni otti sen enemmän tosissaan ja pisti enemmän likoon, koska hänellä oli ajatus ja kaikki mukana.

Mikä naisella jäi päällimmäisenä mieleen kisasta?

VIIDAKON TÄHTÖSET kaikki jaksot katsottavissa Subin netistä: sub.fi/viidakontahtoset

AURINKORANNAN TÄHTÖSET-nettisarja alkaa huomenna! Katso esimakua sarjasta: sub.fi/aurinkorannantahtoset

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat