Mainos

Vihreiden Sarlund arvostelee Holmlundin toimia

Vihreiden valtuuskunnan puheenjohtaja Katri Sarlund arvostelee voimakkaasti sisäministeri Anne Holmlundin toimia. Sarlund ei kuitenkaan suoraan esitä Holmlundin eroa. Vihreiden puoluehallitus on päättänyt, että puolue ei vaadi sisäministerin eroa.

Sarlund vaati vihreiden valtuuskunnan kokouksessa kuitenkin hallitukselta nopeita toimia. Hänen mielestään Holmlundin pitäisi tutkailla niitä kuuluisia kokoomuslaisia arvojaan ja miettiä, mikä tässä maailmassa on oikeasti tärkeää ja mikä ehkä ei.

Sarlundin mielestä poliisi on Kauhajoen tragedian yhteydessä yksinkertaisesti mokannut. Hän katsoo, että järjestelmässä on paha virhe. Sarlund puhui ennen muuta opettajana. Hän kertoi viime tiistaina havahtuneensa, kun hänen oppilaansa olivat sanoneet, että "hei ope, tää oli toinen".

Sarlund pitää kahta suurta koulusurmaa vuoden kuluessa näin pienessä maassa aivan käsittämättömänä. Hän sanoi jopa, että kyseessä on Suomen vakavin sisäinen kriisi sitten toisen maailmansodan.

- Kokonaisten ikäluokkien perusturvallisuuden tunne on uhattuna. Vaan huomaako tätä valtakunnassa käytävästä keskustelusta? hän kysyi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.