Mainos

Vihreiden Niinistö: Vasemmistoliitto voittaa tarjouskilpailun aina

Vihreiden ja Vasemmistoliiton kannattajien arvot ovat hyvin samankaltaisia, käy ilmi Vihreä Lanka -lehden teettämästä arvotutkimuksesta.

Taloustutkimuksen toteuttamassa, eri puolueiden kannattajien arvoja selvittäneessä analyysissa käy ilmi, että sekä vihreät että vasemmistoliittolaiset ovat molemmat arvoiltaan moderneja.

Eduskuntavaaleissa Vasemmistoliitto pärjäsi kohtalaisesti, vihreät kärsi puolestaan karvaan tappion. Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Niinistö arvioi, että vihreät menetti "harmaana hallituspuolueena" ääniään molempiin suuntiin - sekä kokoomukselle että vasemmistolle.

- Osa kannattajistamme siirtyi selkeästi kokoomuksen äänestäjiksi varmistaakseen sen, että kokoomus on suurempi kuin perussuomalaiset. Osa punavihreistä äänestäjistä puolestaan protestoi hallituspolitiikkaa vastaan äänestämällä vasemmistoliittoa, analysoi Niinistö MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa.

Niinistö on kuitenkin sitä mieltä, että vihreät antaa puolueena huomattavasti Vasemmistoliittoa realistisempia lupauksia. Hän arvostelee Vasemmistoliittoa erityisesti siitä, että puolueen valtiontaloudessa ei ole minkäänlaisia rajoja.

- Vasemmistoliitto tarjoaa yleensä aina rahaa enemmän kuin kukaan muu. Siihen tarjouskilpailuun me emme voi lähteä, koska he voittavat sen aina, piikittelee Niinistö.

(MTV3)

Katso vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtajan Ville Niinistön haastattelu: (Huomenta Suomi 6.5.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.