Vihreät pavut espanjalaiseen tapaan

  • 450 g vihreitä papuja paloina
  • 50 g voita
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • ½ sipulia silputtuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2,5 dl kanalientä
  • 3 valkosipulinkynttä

Kaada papupalat kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja keitä n. 7 min. Kaada lävikköön valumaan. Sulata kattilassa voita. Kaada sekaan oliiviöljy ja kuumenna. Lisää sipulisilppu ja hauduta kolmisen minuuttia. Kumoa joukkoon pavut, mausta suolalla ja mustapippurilla ja sekoita ravistellen. Lisää kanaliemi ja murskattu valkosipuli. Kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Lue myös:

    Uusimmat