Mainos

Vihreät lisäelvytyksen kannalla

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö sanoi puoluekokouksessa Jämsässä, että Vihreät on valmis "joidenkin satojen miljoonien eurojen" lisäpanostuksiin kasvuun ja työllisyyteen minihallitusneuvotteluissa.

Niinistön mukaan lisäpanostukset voisivat olla homekouluremontteja, raideinvestointeja ja itsensä työllistäjien sosiaaliturvan parantamista.

Vihreiden puheenjohtajan mielestä lisäpanostuksia voisi harkita, koska kotimainen kysyntä näyttää olevan ensi vuonna vaikeassa tilanteessa.

SDP:n uusi puheenjohtaja, valtiovarainministeri Antti Rinne on vaatinut lisärahaa elvytykseen. Minihallitusneuvottelut käydään sen jälkeen, kun pääministeripuolue kokoomus on valinnut uuden puheenjohtajan ensi viikon lopulla.

Niinistön mukaan Vihreät pysyy hallituksessa, jos hallituksen ydinvoimalinja pysyy voimassa, eli lisäydinvoimaesityksiä ei anneta eduskunnalle.

Puoluekokousväki syttyi tänään erityisesti ilmastolain eilisestä hyväksymisestä. Niinistön hehkutus asiasta puheessaan sai salin osoittamaan suosiotaan seisten.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.