Mainos

ViewSonic Corporation ostaa Nokia-merkkisten monitorien liiketoiminnan

Kaupan myötä ViewSonicista tulee yksi johtavista yrityksistä Euroopan ja Yhdysvaltojen monitorimarkkinoilla.

Yhdysvaltojen johtava näyttöteknologioiden toimittaja ViewSonic Corporation ja Nokia ilmoittivat tänään solmineensa aiesopimuksen Nokia-merkkisten monitorien liiketoiminnan myymisestä ViewSonicille.

Sopimus on tarkoitus allekirjoittaa vielä tammikuussa 2000. Sopimuksen myötä ViewSonic saa haltuunsa Nokian monitorituotteet maailmanlaajuisesti, Nokia Display Productsin myyntiorganisaation Euroopassa sekä laajan asiakaskunnan Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Nokia ilmoitti viime viikolla Elcoteqin ostavan Nokian monitoritehtaan Unkarin Pécsistä. Elcoteq tulee jatkamaan Nokia-merkkisten monitorituotteiden sopimusvalmistusta ViewSonicille.

ViewSonic Corporation tarjoaa näyttöratkaisuja liiketoiminta-, Internet-, koulutus- ja viihdemarkkinoille. Yrityksen tuotteet ovat voittaneet yli 600 palkintoa riippumattomilta julkaisuilta ja organisaatioilta ympäri maailman.

ViewSonicin johtavaa asemaa vahvistaa myös se, että Stanford Resources (Monitrak Q3 99) arvioi sen olevan Yhdysvaltojen parhaiten myynyt itsenäinen näyttömerkki.

Vuonna 1987 perustettu ViewSonic Corporation sijaitsee Californian Walnutissa. ViewSonic on yksityisessä omistuksessa ja sen liikevaihto on yli miljardi dollaria.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.