Mainos

Viestintäjohtaja Vuola lähtee Sampo Pankista

Sampo Pankin viestintäjohtaja Hannu Vuola, 39, jättää tehtävänsä ja siirtyy viestintätoimisto JKL Groupin Helsingin toimiston toimitusjohtajaksi. Vuola alkaa vastata pohjoismaisen yrityksen Suomen toiminnoista lokakuun alussa.

Vuolan seuraajaksi Sampo Pankin viestintäjohtajaksi on nimitetty viestintäpäällikkö Timo J. Anttila, 45. Hän aloittaa uudessa tehtävässään lokakuun alussa. Sampo Pankin viestintäpäällikkönä hän on ollut viime vuoden elokuusta lähtien.

Aiemmin Anttila on toiminut muun muassa Ilta-Sanomien politiikan toimituksen esimiehenä, Iltalehden uutispäällikkönä ja neljän sanomalehden kirjeenvaihtajana Yhdysvalloissa.

Myös Vuolalla on toimittajatausta. Ennen Sampo Pankkia hän on myös toiminut liiketoiminnan kehittämistehtävissä Evli Pankissa. Vuosina 2002-2007 hän oli Sampo Groupin viestintäjohtajana.

Vuolan uudella työnantajalla JKL:llä on Helsingin lisäksi toimistot Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa, Göteborgissa ja Brysselissä. JKL Group kuuluu kansainväliseen viestintäkonserniin Publicis Groupeen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.