Mainos

Vielä syntymätönkin tarvitsee oman lippunsa olympialaisiin – vanhemmat raivona

Kesällä järjestettävien Lontoon olympialaisten lippusäännöt kuumentavat perheenlisäystä odottavia brittejä.

Olympiakisojen järjestäjien mukaan kaikki lapset, mukaan lukien sylivauvat, tarvitsevat omat lippunsa päästäkseen vanhempiensa mukana kisapaikalle. Järjestäjien linja on tiukka: ei auta, vaikka lapsi olisi nyt vasta tuloillaan ja pantu alulle pitkän aikaa sen jälkeen, kun vanhemmat ovat ostaneet omat lippunsa.

Brittilehti Daily Mailin mukaan olympialaisten puhelinpalvelu on saanut puheluita raskaana olevilta naisilta ja tulevilta isiltä, joiden vauvat tulevat olemaan vain parin viikon ikäisiä, kun kisat käynnistyvät heinäkuussa.

Olympiakisojen tiedottajan mukaan vanhempia on kehotettu yrittämään ostaa tapahtumiin lisälippu tulevalle vauvalle – muuten edes vaippaikäistä ei päästetä kisakatsomoon.

Tulevat vanhemmat ovat purkaneet raivoaan myös Mumsnet-verkkosivulla. Jotkut ihmettelevät, mitä tehdä rintaruokinnassa olevan vauvan kanssa. Toiset kyselevät, miten vanhempien olisi pitänyt tietää ostaa lippu myös vauvalle, joka on ostohetkellä ollut vanhan sanonnan mukaisesti vasta pilkkeenä isänsä silmäkulmassa.

Erään äidin mukaan hän joutuu maksamaan 95 puntaa eli noin 110 euroa ylimääräistä, jotta hänen kolmen kuukauden ikäinen vauvansa pääsee hänen mukaansa seuraamaan olympialaisten esteratsastusta.

Osa arvelee olympialaisten jäävän väliin kokonaan, sillä osaan tapahtumista lippuja ei ole enää saatavilla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.