Mainos

Vielä on kesälomamatkoja jäljellä

Kesän pakettimatkojen myynti käy kiivaimmillaan. Suurimpien matkatoimistojen mukaan joulunpyhien ja uudenvuoden juhlinnan jälkeen perheet alkavat suunnitella kesän lomamatkoja.

- Vielä riittää tilaa pakettimatkoilla. Mutta nyt on jo kiire, jos haluaa päästä johonkin tiettyyn kohteeseen. Jotkut kohteet ja yksittäiset hotellit alkavat olla jo täynnä, kertoo markkinointipäällikkö Leila Repo Aurinkomatkoilta.

Tjäreborgilta ja Finnmatkoilta kerrotaan, että kesän matkoista on myyty noin neljännes tai viidennes. Samoilla linjoilla on Aurinkomatkat.

Kreikka suosituin

Suosituimpia kesäkohteita suomalaisten keskuudessa ovat Kreikka ja Turkki. Uusia suosikkikohteita povataan muun muassa Kroatiasta ja Makedoniasta.

Tunisian kaoottinen tilanne on puolestaan vaikuttanut sinne suuntautuvien matkojen kysyntään.

- Tällä hetkellä kukaan ei osta matkaa Tunisiaan. Me siirsimme Tunisian lomakauden alkua yli kuukaudella. Meidän Tunisian-matkat piti alkaa helmikuun puolessa välissä, mutta lennämme sinne aikaisintaan maaliskuun lopulla, kertoo Tjäreborgin myyntijohtaja Peter Kåla.

Huomenna yleisölle aukeavien matkamessujen uskotaan vauhdittavan pakettimatkojen myyntiä.

- Tammikuu on suosittua matkanostoaikaa. Tuhansissa suomalaisperheissä mietitään nyt kesän lomia. Erityisesti matkamessujen aikana lomia myydään hurjaan tahtiin, kertoo viestintäpäällikkö Kaisa Mäki-Kullas Finnmatkoilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.