Videopelejä pelannut teini raiskasi 15-vuotiaan tytön – toinen pelaaja kuuli tapahtuneen mikrofonin kautta ja ilmoitti poliisille

Floridalaista teinipoikaa syytetään 15-vuotiaan tytön raiskaamisesta. Erikoisen tapauksesta tekee, että raiskaus tuli esille videopeliin kytketyn mikrofonin kautta.

Yhdysvaltalaismedia uutisoi tapauksesta, jossa floridalainen 18-vuotias poika oli pelaamassa videopeliä kotonaan, kun hän väitetysti raiskasi 15-vuotiaan tytön pelitauolla. 

Pojan kanssa videopelin kautta yhteydessä ollut toinen pelaaja ilmoitti tapahtuneesta poliisille, kun hän kuuli päälle jätetyn mikrofonin kautta hätääntyneen naisäänen toistelevan sanaa "ei".

Asiasta uutisoi muun muassa BBC.

Lääketieteellinen tutkimus tuki väitteitä

15-vuotias tyttö kertoi myöhemmin viranomaisille, että poika oli pitänyt häntä aloillaan ja raiskannut hänet. Tytölle suoritettu lääketieteellinen tutkimus tuki hänen väitteitänsä ja videopeliä pelannutta teinipoikaa syytetään nyt raiskauksesta.

Yhdysvaltalaismedia raportoi myös, että pelitauolle lähtiessään poika oli kertonut säädyttömiä vitsejä ja todennut "aikovansa seuraavaksi harrastaa seksiä hänen luokseen tulevan tytön kanssa".

Poika tuli takaisin peliin 15 minuutin jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat