VIDEO: Ystävyys herkisti Duudsonit – Jukka itki suorassa lähetyksessä

Duudsonit avautuivat ELC:n haastattelussa ystävyydestään sekä vaikeista ajoistaan.

Duudsoneista tutut Jukka Hildén ja Jarno Laasala olivat tänään torstaina vieraina vuoden viimeisessä Enbuske & Linnanahde Crew -lähetyksessä. Syksyllä elämäkertakirjansa Duudsonit – Härmästä Hollywoodiin julkaisseet miehet kävivät haastattelussa ryhmänsä vaikeita aikoja. Yksi kantava teema oli myös ystävyys.

Kun Jukkaa pyydettiin kuvailemaan Jarnoa ystävänä, puhkesi hän liikutuksesta kyyneliin.

– Jarno on ennen kaikkea paras ystävä, mitä tästä maailmasta löytyy. Arvostan hänen reiluuttaan. Vaikka hän on pikkutarkka perfektionisti, hän osaa silti katsoa maailmaa ulkopuolelta, ja jaksaa uskoo siihen, että kaikki menee lopulta hyvin. Olen iloinen, että mulla on tällainen ihminen vieressä, joka pitää minua ystävänä, Jukka kuvaili herkistyneenä.

Myös Jarno ylisti kaksikon ystävyyttä ja Jukan periksiantamattomuutta Duudsoneiden eteenpäin viemisessä.

– En olisi tässä ilman Jukkaa. Kun aloitimme, Jukka oli täysillä mukana kuvaamassa ja pyörimme yhdessä parivaljakkona. Monet eivät tiedä, kuinka kova jätkä Jukka on. Hän on puskenut Duudsoneita eteenpäin ja asunut sen takia välillä vuoden yksin Jenkeissä, hän kuvailee.

– Meidän välillämme on side joka tulee lapsuudesta. Olen onnellinen, että olemme pysyneet pysyneet ystävinä. Se ei ole ollut itsestäänselvää. Olemme nähneet toisiamme enemmän kuin ketään muuta tässä maailmassa, hän jatkaa.

Jukka herkistyi haastattelussa myös kertoessaan rankasta lapsuudestaan. Katso koko haastattelu Enbuske & Linnanahde Crew'sta.

Lue myös:

    Uusimmat