Mainos

VIDEO: Tässä tanssii Putinin salattu tytär – melkoista akrobatiaa!

Vladimir Putinin tyttären henkilöllisyyden paljastanut journalisti on paljastanut toisenkin seikan: Venäjän presidentin tytär on kilpailuissa menestynyt akrobaattisen rock'n'roll:n tanssija.

Tyttären henkilöllisyys paljastui, kun venäläistoimittaja Oleg Kashin tutki venäläislehti RBK:n tekemää selvitystä Moskovan valtiollisen yliopiston uudistuksesta.

Katerina Vladimirovna Tihonova on nimetty johtamaan yli miljardin euron arvoista uudistusta varsin vähäisin tieteellisin meriitein. 
Tihonova on sen sijaan niittänyt mainetta tanssiparketeilla, ja pärjännyt hyvin muun muassa akrobaattisen rock'n'roll:n maailmanmestaruuskilpailuissa vuonna 2013.

Nimi perintönä isoäidiltä

Katerina Vladimirovna Tihonova on saanut – tai itse ottanut – uuden sukunimensä isoäitinsä mukaan. 

Nimi kiinnitti myös asiaa tutkineen toimittajan huomion, sillä Putinin Kaliningradissa asuneesta sukulaisesta kirjoitettiin 2000-luvun alkupuolella paikallislehdissä.

Tihonova on syntynyt vuonna 1986, ja opiskellut Pietarissa sekä Moskovassa. Lehtitietojen mukaan hän erikoistui yliopisto-opintojensa aikana itäisten maiden historiaan ja puhuu sujuvasti venäjän lisäksi englantia, saksaa ja ranskaa sekä jonkin verran koreaa.

Tihonova itse asuu Vladimir Putinin viime syksynä antaman lausunnon mukaan vakituisesti Moskovassa, samoin kuin hänen isosiskonsa Maria. Putin on kertonut tapaavansa tyttäriään pari kertaa kuukaudessa.Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja