Mainos

Video: Suomalaiset epäuskoisia Trumpin presidenttiydestä – "Pelkään, että on aika hurja ukko"

2:46

Donald Trumpin nousu Yhdysvaltain presidentiksi aiheuttaa suomalaisissa epäilyksiä ja pelkoa, mutta myös ajatusta siitä, että Trump saisi muutosta aikaan.

MTV Uutisten toimittaja Raija Kantomaa kävi kyselemässä ihmisiltä Vantaalla, millaisia ajatuksia Trumpin valinta herättää.

– Trump on ihan toisenlainen kuin Obama. Se voi tehdä hallaakin tälle hommalle. Pelkään, että on aika hurja ukko, kun niitä aitoja tekee ja lähtee tappelemaan, Arto Pimiä pohtii.

Joidenkin mielestä Trumpia selvästi parempi valinta olisi ollut demokraattiehdokas Hillary Clinton.

– Kyllä Clintonin olisi kuulunut päästä presidentiksi. Jos ihan oikeasti pahasti sanoo, niin minun mielestäni se pappa on vähän ilkeän näköinen, Rauha Luotonen sanailee.

– Paremminkin olisi voinut valita. Mutta kun vastapuolella on nainen ja toisella puolella mies, niin mies voi olla millainen tahansa. Naista ei näköjään ei voi se kansa äänestää. Hurjaa, ei voi muuta sanoa, Susanna Kuronen sanoo.

Vaikka Trump on antanut kovasanaisia lausuntoja ja lupauksia, osan mielestä kyse on vain vaalipuheesta.

– Varmasti lupaa, mutta vaikka olet presidentti, niin et periaattessa voi koko maailmaa minnekään viedä. Se on sellaista uhoamista vaan, Luotonen pohtii.

Antti Pimiä toivoo, että Trumpin presidenttiyden myötä tulisi muutosta esimerkiksi terrorismin torjuntaan.

– Katsotaan nyt sitten, mitä tekee. Oliko oikea valinta vai ei.  Toivotaan sitäkin, ettei lähde hölmöilemään, Pimiä toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.