VIDEO: Söpöläiset! Estelle ja Leonore poimivat kukkia niityllä

SVT:n dokumentissa päästään kurkistamaan kuninkaallisten kesänvieton kulisseihin.

Huomenna tiistaina ruotsalaisella tv-kanavalla nähtävässä dokumentissa Vuosi kuningasperheen kanssa (Året med kungafamiljen).

Tv-ohjelma toteutetaan vuosittain, ja sen avulla halutaan näyttää kansalaisille, millaista elämää maan kuningasperhe viettää.

Viime vuosina heidän elämänsä ovat pyörineet pitkälti perheen nuorimmaisten ympärillä – pian kolme vuotta täyttävä Estelle on hurmannut ruotsalaiset eikä hänen kaksi vuotta nuorempi Leonore-serkkunsakaan jää kauas.

SVT on julkaissut verkkosivuillaan videoklippejä, joista näkee ennakkomaistiaisia dokumentista. Yhdellä videolla näytetään kuningasperheen oleskelua suvun kesäpaikassa Sollidenissa Öölannin saarella.

Videolla suloinen Estelle poimii kukkia kedolta ja rientää näyttämään niitä isoäidilleen kuningatar Silvialle sekä tämän sylissä istuvalle Leonorelle.

Lisäksi lapset pääsevät poniajelulle yhdessä äitiensä, prinsessa Victorian ja prinsessa Madeleinen kanssa. Katso hurmaava video SVT:n sivuilta täältä.

Ruotsin hoville on luvassa kiireinen vuosi. Kesäkuun toisena lauantaina juhlitaan prinssi Carl Philipin ja Sofia Hellqvistin häitä. Kesällä on myös Madeleinen toisen lapsen laskettu aika.

 

Lue myös:

    Uusimmat