VIDEO: Pilkun torjunut vahti pelasti jumbo-TPS:lle pisteen

Veikkausliigan peränpitäjä TPS jatkaa pahasta tilanteestaan huolimatta sisukasta taistelua sarjapaikkansa puolesta. Liigan nelonen VPS joutui sunnuntaina tyytymään Kupittaalla maalittomaan tasapeliin. Sarjapiste ei tosin paljon TPS:n tilannetta helpottanut.

Ottelun sankariksi nousi TPS:n 19-vuotias maalivahti Arnold Uschanoff. Hänen mainion esityksensä kruunu oli Steven Morriseyn ampuman rangaistuspotkun torjuminen.

- Päätin vain, että otan pilkun kiinni, ja onnistuin siinä, tokaisi hyvällä itseluottamuksella pelannut maalivahti.

Morissey pääsi kentällä toisella jaksolla pitkän loukkaantumisen jälkeen ja oli niin innokas, että meni laukomaan rankkarin, vaikka Sebastian Strandvallin piti se ampua. VPS:n kaikkien muidenkin hyökkääjien viimeistelyssä oli paljon toivomien varaa.

- Pelasimme 35 minuuttia erinomaista peliä, muttemme saaneet maalia. Sitten päästimme TPS:n peliin mukaan. Piste saatiin, mutta olen pettynyt, tunnusti VPS:n valmentaja Olli Huttunen.

- Jouduimme muuttamaan vielä viime hetkellä muutenkin varamiehistä kokoonpanoamme. Alku oli todelle vaikea, mutta sinnikäs puolustustaistelu onnistui. Toisella puoliajalla saimme itsekin hyviä maalipaikkoja, muttemme onnistuneet, TPS:n valmentaja Mika Laurikainen tilitti.

Lue myös:

    Uusimmat