Mainos

Video: Paidaton mies riehui silmittömästi kaivinkonetta vastaan Vantaalla – poliisit paikalle

2:27

Vantaalla sattui varhain torstaiaamuna erikoinen välikohtaus, kun paidaton mies ryhtyi kaksintaistoon Kaivokselan lastentarhan viereisellä työmaalla olleen kaivinkoneen kanssa noin kello seitsemän aikaan.

Ohikulkijan kuvaamasta videosta näkyy, kuinka mies viskoo suuria kiviä kohti kaivinkonetta. Työkoneen kuljettaja pyrkii suojautumaan hyökkäyksiltä ojennetun kauhan avulla.

Video on noin kymmenen minuutin mittainen ja näyttää kiihtyneen mieshenkilön ja kaivinkoneen välisen kamppailun poliisipartion saapumiseen saakka.

Videon lopulla poliisit kuljettavat miehen poliisiautoon säilöön ja kaivinkonettaan puolustanut työmies uskaltautuu ulos kaivinkoneen ohjaamosta.

Päihtynyt vai vain hermostunut?

Itä-Uudenmaan poliisista kerrotaan, että mies otettiin kiinni ja kuljetettiin poliisivankilaan. Miestä epäillään tällä hetkellä ainakin vahingonteosta.

– Hänet otettiin kiinni ja tuotiin rikoksilta ja häiriöiltä suojaan poliisivankilaan, Vantaan tilannekeskuksesta todetaan.

Poliisi ei toistaiseksi tiedä, miten mies oli päätynyt heittelemään kaivinkonetta kivillä. Ei myöskään tiedetä, oliko mies tapahtumahetkellä päihtynyt.

– Ei tiedetä, oliko hän päihtynyt vai muuten vaan hermostunut jostain.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.