VIDEO: Marco Bjurström: Bumtsi Bum aloitti uuden tv-vaiheen

Viihderaadissa keskusteltiin suomalaisesta tv-viihteestä.

Huomenta Suomen jokaviikkoisessa Viihderaadissa keskusteltiin tänään torstaina television musiikki- ja muista viihdeohjelmista. Esimerkiksi MTV3:n uutuusohjelmat Tähdet, tähdet ja Tuubi olivat syynissä.

Marco Bjusrström huomautti, että tällä hetkellä televisioviihteessä on vallalla trendi tehdä asioita, joita ei ole aikaisemmin kokeillut.

– Lisäksi kaikenlaisissa lauluohjelmissa pitää aina rikkoa rajoja. Esimerkiksi kuorolaulaja ei saa enää olla kuorolaulaja vaan hänen pitää olla jotain muuta, Katja Ståhl lisää.

Keskustelussa sivuttiin myös Bjurströmin juontamaa, 1990-luvulla alkanutta supersuosittua Bumtsi Bum -ohjelmaa. Juontaja näkee vuonna 2005 päättyneen ohjelman eräänlaisena uuden vaiheen käynnistäjänä televisiossa.

– Se oli siinä mielessä uuden vaiheen isä, että ensimmäistä kertaa artistit nähtiin esittämässä jotain sellaista, mitä he eivät normaalisti esitä. Toki se oli siinä mielessä kilpailu, jossa esityksiä ei harjoiteltu, ja vieraat eivät tienneet, mitä oli tulossa, hän miettii.

Katso Viihderaati kokonaisuudessaan Huomenta Suomen videolta.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat