Mainos

VIDEO: Juice Leskinen avautui alkoholista viimeisessä haastattelussaan

Juice Leskisen syntymästä tulee tänään kuluneeksi 65 vuotta. Katso legendan viimeiseksi jäänyt haastattelu.

Muusikkolegenda Juice Leskinen kuoli marraskuussa 2006. Leskisen syntymästä tulee tänään torstaina kuluneeksi 65 vuotta.

Tuotantoyhtiö Yellow Films tiedotti tänään tekevänsä Juicesta näytelmäelokuvan, joka tulee ensi-iltaan vuonna 2016. Pääroolin näyttelee Riku Nieminen.

Juice Leskisen viimeiseksi haastatteluksi jäi 45 minuuttia -ohjelmassa nähty haastattelu. Se esitettiin MTV3-kanavalla 4. lokakuuta 2006. Juicea haastatteli toimittaja Kari Pyrhönen.

Leskinen muisteli haastattelussa lapsuuttaan ja nuoruuttaan. Sanavalmiuden avulla hän pääsi monesta pinteestä.

– Vältyin jopa koulukiusaamiselta, uhka roikkui. Ja totta kai, kun olen julmetun herkkä, pahoitin mieleni useasti. Mutta aina löytyi se kipinä, että saatoin sanoa jotakin, joka laukaisi tilanteen.

Haastattelussa puhutaan myös alkoholista, josta Leskinen puhui rennolla otteella.

– Jos on kohtuuton juoppo, kuten minä olin, enkä mä nyt ollut, en ole edelleenkään riippuvainen. Käytän sitä säännöllisesti, juon olutta joka päivä.

– Se on munuaistaudin kannalta hyvin oleellista, mä olen todistanut sen. Lääkärit ei uskonut, mutta mä näytin niille, että näin se toimii ja ne hyväksyi sen, muusikko naurahti.

Leskinen sairasti muun muassa munuaisten vajaatoimintaa, maksakirroosia ja diabetestä. Hän kuoli sairaalassa pitkän sairastamisen jälkeen.

Katso haastattelu videolta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja