VIDEO: Haber vitsaili kielitaidollaan: Pakko puhua kropalla

Sunrise Avenue -bändin laulaja Samu Haber vieraili torstaina MTV3:n Huomenta Suomen lähetyksessä puhumassa Saksan valloituksesta. Saksan kieli on ollut miehelle haaste.

Suomalaisen Sunrise Avenue -bändin voittokulku Saksassa jatkuu vahvasti. Yhtyeen kokoelma-albumi Fairytales Best of 2006–2014 meni lokakuun puolivälissä suoraan Saksan virallisen albumilistan kärkeen jättäen taakseen muun muassa samana päivänä julkaistun Saksassa suositun Tokio Hotel -yhtyeen albumin.

Laulaja Samu Haber vieraili torstaina Huomenta Suomessa kertomassa kuulumisiaan.

– Olemme niin ylpeitä ja iloisia menestyksestä. Vielä nykyäänkin sitä joutuu nipistelemään itseään, että onko tämä totta. Aika mukavasti on mennyt jo pitkään ja toivottavasti hommat jatkuvat ja saadaan tehdä samalla tasolla juttuja, Haber fiilisteli.

Lisänostetta bändille on varmasti tuonut myös Haberin medianäkyvyys Saksassa. Laulaja nimittäin toimii jo toista kautta Voice of Germany -ohjelman yhtenä tuomarina. Haasteena Saksassa edustamisessa Haberille on tuonut kielitaito, laulaja  

– Olen niin surkea puhumaan saksaa, että minun on pakko puhua kropalla, jotta saan laulajat tiimiini, Haber nauraa.

Kielitaito tai sen heikkoudet eivät kuitenkaan ole ollut este menestymiselle.

– Kai ne tyypit diggaa sympatiasta, kun olen niin huono suustani, Haber heittää.

Haastattelussa Haber myös analysoi suomalaisten ja saksalaisten fanien eroja sekä musiikkiteollisuuden tilanteita eri maissa. Katso haastattelu kokonaisuudessaan videolta.

 

Lue myös:

    Uusimmat