VIDEO: Ensitreffit alttarilla -Pia: Olen ottanut jutun liian vakavasti

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa eroon päätyneet Pia ja Jussi pohtivat, olisivatko he voineet tehdä suhteessaan jotain toisin.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjaksossa nähtiin, kuinka toisensa ensinäkemältä naineet Pia ja Jussi päätyivät viiden viikon yhteiselon jälkeen hakemaan avioeroa.

Kipinän puutteen kanssa kamppaillut pari on nyt, yhdeksän kuukautta häiden jälkeen jatkanut elämäänsä tahoillaan, mutta myöntää, että joitakin asioita olisi voinut tehdä toisin.

– Olen aina ajatellut, että olen heittäytyjä, mutta olen miettinyt jälkikäteen, että olenko kuitenkaan pystynyt sillä lailla heittäytymään. Olen ehkä ottanut tämän jutun liiankin vakavasti, olisi voinut ottaa rennomminkin ja pitää enemmän hauskaa, eikä koko ajan analysoida kaikkea puhki, Pia miettii.

Pia myöntää eropäätöksen yhteydessä pohtineensa, että suhteen eteen olisi voinut tehdä vieläkin enemmän töitä.

– Tuntui, että me emme tehneet kaikkeamme sen eteen, tai käännetty kaikkia kiviä, nainen toteaa.

Jälkikäteen ajateltuna eroratkaisu on kuitenkin tuntunut oikealta päätökseltä.  

– Kyse oli enemmän sitä, etten halunnut epäonnistua tässä, vaikka tunsin sen, että tässä ei ole nyt sitä kipinää, mitä toivoisi, tai niin syviä tunteita kuin toivoisi, Pia kertoo.

– Ajattelin, että jos me vain yrittäisimme enemmän, jos katsoisimme pidempään. Että ei luovuteta, sillä en halua epäonnistua, nainen jatkaa.  

Mitä muuta Pia ja Jussi juttelivat? Katso video! 

Mitä pareille kuuluu nyt? Katso parien kuulumiset AVAlla 17.3. klo 20.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Lue myös:

    Uusimmat