VIDEO: Ensitreffit alttarilla -pari perheenlisäyksestä: Ei ihan vielä

Rakastunut Ensitreffit alttarilla -pari Esa ja Viola nauttivat toistensa seurasta, eivätkä kaipaa perheenlisäystä, ainakaan vielä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Esa ja Viola päättivät viiden viikon yhteiselon jälkeen jatkaa elämää avioparina. Mutta miltä näyttää rakastuneen parin tulevaisuus?

– Lupaavalta, Esa toteaa.

– Minulla tulee vain kaikkia ihania ajatuksia. Tosi onnellinen olo tulee jo siitä, kun miettii, mitä kaikkea se voisi sisältää. Kyllä sen tietää, että elämässä voi tulla kaikenlaisia juttuja, mutta luotan siihen meidän juttuun ja siihen, mitä me voimme rakentaa meidän elämästämme, Viola pohtii.

Violan ja suhteen ensimetrit etenivät vauhdilla, kun pari paukautti naimisiin heti ensinäkemältä. Nyt pari haluaa edetä rauhassa.

– Pyrimme ottamaan maltilla. Kaikki on lähtenyt niin vauhdilla, että nyt ei ole enää mitään kiirettä, sillä meillä on koko loppuelämä aikaa, Esa miettii.

Perheenlisäys saa siis odottaa, ainakin hetken.

– Ei ihan vielä, Viola nauraa.

– Liikutaan nyt maltilla. Kyllä me olemme tietysti aiheesta puhuneet, mutta ei meillä mitään suunnitelmia ole vielä, Esa kertoo. 

Mitä muuta Esa ja Viola juttelivat? Katso video!

Esa ja Viola ELC:n vieraana MTV3-kanavalla torstaina 12.3. klo 21!

Mitä pareille kuuluu nyt? Katso parien kuulumiset AVAlla 17.3. klo 20.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Lue myös:

    Uusimmat