Mainos

VIDEO: Ensitreffit alttarilla -Olli harmittelee: Miiaa ahdistaa

Tulevassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa Olli käy läpi tuntojaan yhdessä ystävänsä Tanjan kanssa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Miia ja Olli ovat tasapainoilleet uuden elämäntilanteen ja avioliiton mukanaan tuomien haasteiden kanssa.

Alkuihastuksesta huolimatta kaksikon suhde on kehittynyt hitaasti Ollin tutkiskellessa tunteitaan. Miehen tunteet ovat heränneet verkkaisesti, ja Miia on useaan otteeseen ilmoittanut toivovansa, että Olli kykenisi muodostamaan mielipiteen parin tulevaisuudesta.

Tiistaina 3.3. nähtävässä Ensitreffit alttarilla - ohjelmassa Olli keskustelee ystävänsä Tanjan kanssa parisuhteensa tilasta.

– Ihan hyvin on mennyt. On ollut pieniä vaikeuksia, olen itse ollut sekaisin siitä, kun kaikki on tapahtunut niin nopeasti, Olli miettii.

– Miia on ottanut stressiä siitä, kun en ole tiennyt, tai kerennyt ajatuksissani mukaan tähän. Häntä ahdistaa aikaisemmat parisuhteet, kun hän on ollut niin sanotusti löysässä hirressä, mies jatkaa.

Kotona Miia puolestaan avaa tuntojaan:

– Sanoin eilen Ollille, että ’Tykkään sinusta’, niin hän oli vain hiljaa. Ajattelin, että no niin, taas tämä sama juttu. Tuli tosi paha mieli, ja tuli molemmille tosi paha mieli.

Mitä muuta pari juttelee? Katso esimakua huomisesta jaksosta!

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.