VIDEO: Ensitreffit alttarilla -Miia perheenlisäyksestä: Ikä alkaa tulla vastaan

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut Miia ja Olli viihtyvät toistaiseksi kaksin, vaikka perheenlisäyksestä onkin ollut puhetta.  

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa on seurattu Miian ja Ollin avioliiton alkutaivalta. Sarjan viimeisimmässä jaksossa selvisi, että viiden viikon koeajan jälkeen pari päätti jatkaa avioliittoa ja yhteistä taivalta.

Monia vaiheita ja epävarmuuttakin sisältänyt viiden viikon taival on sittemmin saanut uudenlaisen suunnan, kun Miia ja Olli ovat kameroiden sammuttua päässeet nauttimaan toistensa seurasta kaikessa rauhassa.

– Nyt menee tosi hyvin, asumme yhdessä, Olli kertoo.

– Aina on sellaista pientä väittelyä, mikä kuuluu normaaliin kanssakäymiseen, mies heittää.

Miia myöntää, että vaikka parilla menee nyt hyvin, vaatii suhde molemmilta paljon töitä.

– Veikkaan, että molemmilla on ollut alusta asti se sama tahtotila. Olemme puhuneet alusta asti siitä, mikä on tahdon-sanan merkitys. Molemmat haluamme, että tämä jatkuu ja teemme kaikkemme tämän suhteen eteen, että tämä myös jatkuu, nainen kertoo.

– Mikään ei ole itsestään selvää, hän jatkaa.

Parin mukaan suhde on saanut uuden suunnan kuvausten päättymisen jälkeen.

– Oli tosi helpottavaa, kun kamerat jäivät pois. Oli jollain tavalla enemmän omaa vapaa-aikaa ja pystyi suunnittelemaan enemmän, Miia huokaisee.

– Tietysti yhteen muutto oli toinen isompi asia, missä molempien piti tulla vastaan, Olli miettii suhteen virstanpylväitä.

Parin tulevaisuus näyttää valoisalta, yhteiseen asuntoon Espooseen muuttanut pari harkitsee kuitenkin oman asunnon ostamista Helsingistä. Onko perheenlisäystä jo suunnitteilla?  

– Ei varmaan vähään aikaan, vaikka kyllähän minulla alkaa tulla jo ikä vastaan, Miia toteaa.

– Olemme perheenlisäyksestä puhuneet, mutta ei ole tehty vielä mitään isoja päätöksiä sen suhteen. Matkustaminen on kuitenkin molemmilla veressä, ja perheenlisäys ehkä hankaloittaisi sitä, kun olisi kolmaskin henkilö mukana, Olli miettii.

Mitä muuta Miia ja Olli juttelivat? Katso video!

Mitä pareille kuuluu nyt? Katso parien kuulumiset AVAlla 17.3. klo 20.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Lue myös:

    Uusimmat