Mainos

VIDEO: Ensitreffit alttarilla -asiantuntija ohjelmasta: Kuulostaa oudolta ja hämmentävältä

Huomenta Suomessa vierailleet Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijat myöntävät ohjelmaidean aiheuttavan ihmetystä. 

Odotettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma käynnistyi AVAlla loppiaisena. Ensimmäisessä jaksossa nähtiin, kuinka neljä asiantuntijaa muodosti ammattiosaamisensa ja intuitionsa perusteella kolme unelmaparia.

Ohjelman kaksi asiantuntijaa vieraili Huomenta Suomi -lähetyksessä heti keskiviikkoaamuna. Pastori Kari Kanala ja psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio kertoivat tuntemuksistaan uudenlaista ohjelmaideaa kohtaan.

Kaksikko myöntää ohjelmaidean aiheuttavan kysymysmerkkejä.

– Se kuulostaa tietenkin oudolta ja hämmentävältä, mutta kun mietitään, millä tavalla me yleensä löydämme toimivia parisuhteita, niin niitä tapoja on monta, Kari Kanala toteaa.

– Tässä on tarjolla yksi hyvä tapa aloittaa suhde vähän toisin päin. Yleensä häät ovat Hollywood-elokuvissa The End. Prinssi saa prinsessansa. Tässä ohjelmassa häät ovat The Beginning, siitä lähtee kaikki liikkeelle. Mitä jos tehtäisiin duunia heti alusta lähtien parisuhteen eteen? hän jatkaa.

Mitä muuta kaksikko jutteli? Katso pätkä Huomenta Suomen lähetyksestä! 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.