NETTILIVE: Duudsonit-Jukka povasi tähtitanssien finalistikaksikon

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén vieraili tanssikulisseissa netin erikoislähetyksessä. Mies veikkasi samalla, ketkä ovat Tanssii Tähtien Kanssa -kisan finaalikaksikko.

Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa tähtiparit pistivät parketilla parastaan quickstepin ja jiven pyörteissä. Tuomarivieraana heidän suorituksiaan arvioi Duudsoneista tuttu Jukka Hildén.

Hildén vieraili heti televisiokameroiden sammuttua vain netissä livenä nähdyssä erikoislähetyksessä. Mies paljasti arvioineensa tanssijoiden suorituksia täysin tunnepohjalta.

– Elän itsekin työssäni show’sta ja siitä tunteesta, mitä yleisölle pystyy luomaan. Tämä tanssikisa on ihan sama asia, mutta vähän eri tavalla. Mekin haluamme räjäyttää yleisön tunteet ja fiiliksen kattoon saakka. Tanssitekniikassa mulla ei ole kokemusta, mutta voin aina puhua siitä tunteesta, mitä esitykset saavat minussa aikaan, hän selosti.

Vaikka tanssikisa on vasta alkumetreillä, uskalsi Duudsonit-tähti veikata jo kilpailun tulevaa finalistikaksikkoa. Mies on varma, että loppumetreillä tullaan näkemään Cristal Snow ja Pete Parkkonen.

– Mielestäni Cristal on vain niin suvereeni tanssija varsinkin, jos hän löytää sen potentiaalin, mihin hänellä on rahkeita. Kyllähän hän on siellä finaalissa.

– Parkkonen vetää niin fiiliksellä ja suurella sydämmellä. Hän on showmies ja näyttävä jätkä kaikkine elkeineen. Sitä on ilo katsoa.

Hildén ylisti Peteä ja Cristalia myös tuomaroidessaan tähtipareja tv-lähetyksessä.

– Olet mieletön showmies: ilmeilevä ja leikittelevä. Sä oot syntynyt estradille. Susta näkee, että sä nautit siitä. Yleisö räjähti ja sä hurmasit kaikki. Ihan timanttista, Duudsonit-tähti hehkutti Parkkosen jiveä.

– Hyvä, vauhdikas ja varma show. Olet sulavaliikkeinen. Mun mielestä sun pi täisi vielä haastaa enemmän itseäsi. Kyllä susta löytyy potentiaalia. Menet vielä finaaliin Parkkosen kanssa, Hildén latasi Cristal Snow’n quickstepin jälkeen.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat