VIDEO: BB-voittaja Andte: Olin varma, että en mie voita

BB-kauden voittaja Andte on onnellinen, 100 000 euroa rikkaampi poromies.

MTV.fi haastatteli Big Brotherin kymmenennen kauden voittajaa Andtea finaaliperjantain jälkeisenä lauantaiaamuna. Huojentunut ja onnellinen lapinmies totesi eilisen olleen hänen elämänsä onnellisin päivä. Voittoaan Andte oli tunnelmoinut läpi yön. 

– Nyt on kyllä väsynyt olo, mutta onnellinen. Elämäni onnellisin päivä oli eilen. Kiitos äänestäjille, Andte sanoo ensi töikseen.

Osasiko hän odottaa etukäteen voittoa?

– En missään nimessä! Aika mieletöntä, että noin paljon ääniä sain. Itse olin niin varma, että en mie voita. Ajattelin, että Anna sen voiton vie, Andte miettii.

Finaali-ilta oli liikutuksenkyyneleitä ja tunteenpurkauksia täynnä.

– Ikinä elämässäni en ole niin paljon tärissyt. Ja kun studioon mentiin, niin hyvä, että pysyi pystyssä, mies naureskelee.

– Ja sitten, kun näki sukulaiset ja oman äidin siellä yleisössä, niin kyllä se oli aika mahtava fiilis, hän jatkaa silmin nähden liikuttuneena.

Voittojoiku irtosi juhlahumun jälkeen

Vaatimaton voittaja ei ole vielä varma, mihin kaikkeen haluaisi käyttää huikean 100 000 euron voittosummansa. Ainakin poroihin lohkeaa iso osa voitosta. 

– Kyllä se pitää vähän miettiä, mihin sen käyttää. Elämiseen varmasti, mies sanoo.

Onnellisen voittajan ääni on käheytynyt edellisen illan juhlintojen tuoksinnassa, mutta väsymyksestä huolimatta iloinen Andte suostuu kajauttamaan haastattelun lopuksi pienen voittojoikun.

Viimeiseksi Andte lähettää vielä kerran kiitoksensa äänestäjille.

– Kiitos kovasti, että äänestitte minua. Unelmani täyttyi, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat