Mainos

Video: 4-vuotiaalla Dylanilla todelliset showmiehen elkeet – ihastutti yleisöä kauppakeskuksessa Raisiossa

1:45

4-vuotias Dylan on sulattanut yleisön sydämet raisiolaisen kauppakeskuksen muotinäytöksessä.

Kauppakeskus Myllyn lauantaina kuvaamassa videossa näkyy, kuinka Dylan nauttii joka sekunnista lavalla. Hän kävelee kädet taskussa kaikessa rauhassa, keimailee, pelleilee, mutta vetää show'n läpi kuten ammattimies konsanaan.

Samalla catwalkilla esiintyi myös Dylanin isosisko Isabella, 8, jonka jalanjäljissä pikkuveli kirjaimellisesti rynni lavalle, kertoo lasten äiti Emilia Paarma.

– Vuosi sitten Dylan oli seuraamassa muotinäytöksen harjoituksia, joissa Isabella oli mukana. Dylan tunki itsensä lavalle väkisin joka käänteessä. Silloin mallitoimiston johtaja Marjo Sjöroos kysyi Dylanilta haluaisiko hänkin mukaan show'hun, Emilia Paarma kertoo.

Äiti kertoo jännittäneensä miten 3-vuotias suoriutuisi tehtävästä.

– Dylan olisi voinut tehdä lavalla ihan mitä vaan, mutta hän hoiti homman hienosti ja varasti show'n, Emilia Paarma kertoo.

Sittemmin Dylan on ollut mukana muutamassa muussakin muotinäytöksessä, ja tänään mukana Kauppakeskus Myllyn kevätmuotinäytöksessä.

– Dylanin isä on hillitty ja hiljainen. Olemmekin ihmetelleet mistä poika on perinyt esiintymishalunsa.

– On hienoa nähdä miten esiintyminen nostaa lasten itsetuntoa. Tietenkään emme veisi heitä esiintymään, jos he pelkäisivät, mutta kummastakin näkee, että he nauttivat täysillä, Emilia Paarma iloitsee.Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.