Mainos

VIDEO: 3-vuotias pelastettiin yli 10 metrin syvyydestä maan alta

Kiinassa on pelastettu pikkulapsi tämän pudottua yli 10 metrin syvyiseen putkeen. Onnettomuus sattui Jiangsun  maakunnassa maanantaina illalla noin seitsemältä paikallista aikaa.

Kolmevuotias tyttö oli pudonnut ahtaaseen sementtiputkeen kesken leikkien. Putki ylsi maan alla noin 11 metrin syvyyteen, leveyttä sillä oli vain 30 senttimetriä. 

Pelastusoperaatio kesti kaikkiaan noin kuusi tuntia. Ilmoituksen pulaan joutuneesta pikkutytöstä teki palolaitokselle tytön sisar. Sisar ei ollut tytön seurassa onnettomuuden tapahtuessa, mutta hän oli kuullut tämän itkun putken syvyyksistä.

Palomiehet laskivat pikkutytölle heti saavuttuaan köyden, josta tyttö voi pitää kiinni. Tämän jälkeen pelastajat päättivät kaivaa putken esiin, koska putki oli liian kapea siihen, että kukaan olisi voinut laskeutua alas pelastamaan tyttöä.

Esiin kaivamisen jälkeen sementtiputki katkaistiin tarkkojen laskemien mukaan, jottei tytön päälle pääse putoamaan sementinpaloja. Kaivamis- ja katkaisuoperaatio toistettiin vielä toiseen kertaan, ennen kuin pelastajat pääsivät tytön luokse.

Tyttö saatiin ulos sementtiputkesta lopulta noin kello yhdeltä yöllä. Tyttö vietiin sairaalahoitoon, jonne hän jäi tarkkailtavaksi. Tyttö järkyttyi onnettomuudesta, mutta muuten hän säästyi tapahtumissa vammoilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.