Victorian Suomen-vierailusta lisätietoa – Danielia ei nähdä Espoossa

Victorian marraskuisesta Suomen vierailusta on paljastunut lisää yksityiskohtia. 

Ruotsin kruununprinsessa Victoria saapuu Suomeen 27. marraskuuta osallistuakseen Espoon Hanasaaressa järjestettävään tulevaisuusfoorumiin. Kyseessä on päivän kestävä pikavisiitti, sillä Victoria ei ehdi tehdä vierailullaan muuta kuin osallistua foorumiin.   

Hanasaaren kulttuurikeskuksen toimitusjohtaja Gunvor Kronman kertoo Victorian olevan läsnä koko tilaisuuden ajan, kello kahdestatoista iltakuuteen. Päivän aluksi järjestetään puolitoista tuntia kestävä suljettu tilaisuus, jonka jälkeen varsinainen foorumi alkaa kello 13.30. Kronman ei osaa vielä sanoa, tuleeko Victoria pitämään puheen tilaisuudessa. 

– Ensimmäiset puolitoista tuntia ovat suljettu tilaisuus, jonka aikana prinsessa käy vuoropuhelua tandem leadership -ohjelman nuorten kanssa Suomen ja Ruotsin tulevaisuudesta. Paikalla keskustelemassa ovat myös Björn Wahlroos ja Antti Herlin. Kello 15.15 pidetään kahvitilaisuus, jonka aikana Victoria keskustelee lisää nuorten kanssa, Kronman paljastaa. 

Kronmanin mukaan Victorian päätös osallistua tapahtumaan ei ollut yllätys, sillä kruununprinsessa on vieraillut Hanasaaressa vastaavanlaisessa tapahtumassa aiemminkin.

– Me kutsuimme hänet tänne. Hän on osallistunut tulevaisuusfoorumiin täällä myös aiemmin, ja oli tuolloin vaikuttunut. Suomen ja Ruotsin välinen yhteistyö on tärkeää kuningasperheelle, ja Victoriaa kiinnostaa erityisesti oman sukupolvensa aktivoiminen, Kronman selittää.

Kronman kertoo, että kruununprinsessa saapuu Suomeen osana neljän hengen seuruetta. 

– Victorian seurueessa on mukana 3 henkilöä, mutta prinsessan mies Daniel ei ole mukana, Kronman sanoo.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja