Victorian hääkakku yli 3 metriä korkea!

Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin kookas hääkakku häikäisi. Yli kymmenenkerroksinen kakku painoi 250 kiloa.

Kuten koko hääillallinen, on myös Victorian ja Danielin hääkakku pysyi suurena salaisuutena hääpäivään asti. Kakun valmistava viiden hengen tiimi kuitenkin lupasi, että kakusta tulee suurempi kuin vuonna 2001 avioituneiden Norjan kruununprinssi Haakonin ja kruununprinsessa Mette-Maaritin kakku oli aikoinaan. Heidän hääkakkunsa oli 2,7 metriä korkea ja painoi 130 kiloa.

– Tavoitteenamme on voittaa Norja. Hääkakusta tulee korkeampia, mutta painoa en vielä tiedä, Conrad Tyrsén, yksi viidestä hääkakun valmistavasta kondiittorista kertoi Expressen-lehdessä ennen häitä.

Leipurit, joiden joukossa oli puoliksi suomalainen Mattias Ljungberg, onnistuivatkin tavoitteessaan. Victorian ja Danielin upea hääkakku hämmästytti sekä hääparin että vieraat.

Marenkipohjaisessa kakussa oli yhteensä 11 kerrosta. Painoa komeudelle kertyi 250 kiloa. Sisällä oli muun muassa suklaarakeita, samppanjamoussea sekä metsämansikkakompottia.

Lue myös:

    Uusimmat