Victoria's Secret -kaunotar seksikkäänä alusvaatekuvissa, katso!

Victoria's Secret -malli Candice Swanepoel antaa esimakua siitä, miltä alusvaatejätin ensi kevään valikoima näyttää. Katso seksikkäät kuvat Celebrity-gossip.netin sivuilta!

Malli Candice Swanepoel esittelee Victoria's Secretin ensi kevään alusvaatevalikoimaa uusissa, seksikkäissä kuvissa.

Upeavartaloinen Swanepoel poseeraa kuvissa pienissä alusvaateissa täysin yläosattomana. Ensi kevään alusvaatemuodissa jylläävät kirkkaat värit, sille Swanepoel esittele muun muassa violetteja, keltaisia ja vaaleanvihreitä hepeneitä.

Swanepoel kertoo tuoreessa haastattelussaan, että hänen kasvatuksensa erosi täysin huippumallin elämästä.

– Kasvoin valtavalla farmilla Etelä-Afrikassa. Se on uniikki ja mysteerinen paikka, jolla on omat ongelmansa, mutta se kuuluu meidän luonteeseemme. Asun KwaZulu-Natalissa, mikä on yksi Etelä-Afrikan kauneimmista paikoista. Meillä on ranta, vuoria, trooppinen ilmasto kesällä ja talvisin lunta. Zulu-kulttuuri on muokannut minusta sen ihmisen, joka olen tänä päivänä. Olen ollut etuoikeutettu, kun sain kasvaa sellaisen kauneuden ympäröimänä, Swanepoel kuvailee.

Victoria's Secret -malli muutti pois kotoa 15-vuotiaana.

– Matkustin silloin ensimmäistä kertaa Lontooseen. Olin elänyt koko elämäni farmilla, mutta tiesin, että maailmassa on paljon nähtävää ja halusin kokea sen kaiken yksin. Olen hyvin itsenäinen ihminen. Olen saavuttanut tämän kaiken yksin ja se tuntuu todella palkitsevalta, hän iloitsee.

MTV3/Helmi

Lähde: Celebrity-gossip.net

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat