Mainos

Victoria: Kiitos kansalle prinssistäni

Tuore aviopari, kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat tervehtineet kansalaisia kuninkaanlinnan parvekkeelta, Lejonbackenissa.

Tuore kuninkaallinen aviopari saapui Tukholman katuja kiertäneen hääkulkueen jälkeen kuninkaanlinnaan.

Yleisöä on ollut runsaasti kulkueen reitin varrella. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan, eikä vastanaineiden tarvinnut vielä kohdata vastoinkäymisiä.

Umpionnellinen aviopari kuunteli parvekkeelta perheidensä kanssa Ruotsin kuoroyhdistyksen esityksiä ja vilkutteli väsymättömän iloisena alhaalla seisovalle tuhatpäiselle ihmisjoukolle. Pari muiskautteli toisilleen poskisuudelmia, mutta kansa odotti enemmän.

Ruotsin kansallislaulun ja nelinkertaisen eläköön-huudon jälkeen kuningas Kaarle Kustaa taputteli vävyään muutaman kerran toverillisesti olalle. Morsiusparin suudelmaa ei kuitenkaan kuulunut, vaan morsian halusi pitää lyhyen puheen.

- Haluan kiittää Ruotsin kansaa siitä, että olette antaneet minulle prinssin. Aviomieheni ja minä olemme iloisia ja kiitollisia siitä, että niin monet haluavat juhlia kanssamme. Tämä on ollut suurin päivä elämässämme ja valtava elämys. Teidän tukenne merkitsee meille enemmän kuin ikinä kykenette uskomaan. Tätä päivää kannamme sydämessämme loppuelämämme, kruununprinsessa sanoi lyhyessä puheessaan.

Kansa ja tiedotusvälineet joutuivat tyytymään morsiusparin pieniin poskimuiskuihin, sillä virallista hääsuudelmaa ei nähty linnan parvekkeella.

Hääpäivä päättyy suuriin illallisiin ja hääjuhlaan kuninkaanlinnassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.