Mainos

Victoria ja Daniel kokkijoukkueiden kapteeneina

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel joutuivat Lahdessa tositoimiin saavuttuaan vierailulle Tiirismaan lukioon. Sekä prinssi, prinsessa että lukion kolmannen vuosikurssin opiskelijat jaettiin kahteen joukkueeseen, joista kummankin piti valmistaa kokin ohjeiden avulla pirtelöä.

Kuultuaan mitä ohjelmassa on Victoria katsahti huvittuneena valkoista mekkoaan. Vadelmista tai appelsiineista tahriintuneessa mekossa ei varmasti olisi mukava jatkaa päivää uusiutuvan energian tutkimuskeskukseen ja sen jälkeen presidentinlinnaan päivälliselle.

Aina niin maltillinen Victoria saapui Sibeliustalolle kuitenkin hetkeä myöhemmin putipuhtaassa asussa.

Sibeliustalolla tarjottiin metsäkauriin selyksiä ja innovaatioita

Sibeliustalolla Victorialle ja Danielille esiteltiin nuorten suunnittelijoiden keksintöjä. Lahden ammattikorkeakoulun opiskelija Nikolo Kerimov esitteli kuninkaallisille vieraille voittoisan Iisi-pakkauksensa. Kyse oli pahvisesta rasiasta, joka on helppo avata ja sulkea yhdellä kädellä. Kerimov voitti työllään Helppo avata –keksintökilpailun vuonna 2009.

Lisäksi arvovaltaisille - ja muotitietoisille - vieraille esiteltiin vuoden nuoren suunnittelijan, Yonna Moriyan, suunnittelema asukokonaisuus. Asukokonaisuuden idea on siinä, että viidestä tuotteesta voi yhdistelemällä ja pois jättämällä luoda lukuisia erilaisia, mutta toimivia asukokonaisuuksia. Victoria hypisteli Moriyan asuja kiinnostuneena.

Sibeliustalolla Victorialle ja Danielille tarjottiin lounaaksi metsäkauriin selyksiä, tummaa mustaherukkakastiketta sekä keltajuuri-suppilovahverotimbaalia. Jälkiruokana tarjoiltiin variksenmarjajäädykettä sekä lakkavanukasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.