Victoria Beckham yllätti: Esitteli vauhdikkaan eläytyvän puolensa

Victoria Beckhamista nähtiin uusi puoli hänen pidettyä tunteikkaan ja voimakastahtoisen puheen.

Jalkapalloilija David Bechamin vaimo Victoria Beckhamista on tullut YK:n hyvän tahdon lähettiläs. Beckham toimii UNAIDS-kampanjan lähettiläänä.

Daily Mail -lehti raportoi Beckhamin pitäneen tunteikkaan puheen YK:n päämajassa New Yorkissa. Puheessaan Beckham toi esiin sen, että hän haluaa vaikuttaa naisten hyvinvointiin maailmalla. Yleensä hillityn hallitusti ja eleettömästi edustava Beckham syttyi suorastaan eloon pitäessään puhettaan.

– Minun täytyi elää 40-vuotiaaksi ennen kuin ymmärsin vastuuni naisena ja äitinä.

Muotisuunnittelijana työskentelevä Beckham oli jättänyt väliin Lontoon myymälänsä avajaiset ollakseen paikalla. Tilaisuudessa Beckham kertoi matkan Afrikkaan avanneen hänen silmänsä.

– Olen äiti ja olen nainen. Tulen tekemään mitä vain, jotta tietoisuus lisääntyy. Minulla on suuri intohimo tätä asiaa kohtaan. Vierailullani Afrikassa liikutuin ja inspiroiduin tapaamieni naisten ja lasten tarinoista. Palatessani kotiin tuolta matkalta tiesin, että minun on tehtävä asialle jotain.

– Jostain syystä ihmiset kuuntelevat minua. Tämä on alku uskomattomalle matkalle. Minulla on mentoreita ja aion palata Afrikkaan muutaman viikon päästä, Beckham jatkoi.

Pätkän Beckhamin puheesta voi katsoa täältä.

Lue myös:

    Uusimmat