Mainos

Victoria Beckham: Davidin ääni ei ole kimeä!

Muotisuunnittelija Victoria Beckham asettuu miehensä puolelle tuoreessa haastattelussa. Futarimiehen ääntä on haukuttu kimakaksi, mutta vaimo puolustaa komeaa miestään.

Victoria Beckham jaksaa kehua miestään David Beckhamia huolimatta pettämiskohuista, jotka pariskunnan ympärillä vellovat. Jalkapalloilijan uskollisuutta on jälleen kerran epäilty, mutta Beckhamin kaksikko pitää tiukasti yhtä.

Marraskuun Marie Claire -lehdessä ex-Spaissari paljastaa ihailevansa miehensä ulkonäköä edelleen. Futarin ääntä on haukuttu kimakaksi, mutta vaimo ei allekirjoita tätä.

– En ole huomannut, että hänen äänensä olisi jotenkin korkea. Minun mielestäni hän on niin mielettömän täydellinen, että ihmisten pitää etsimällä etsiä jotain huonoa hänestä.

– Olimme eräs päivä lähdössä jonnekin, ja hän oli lähettämässä sähköpostia. Hän istui sängyn päädyllä eikä hänellä ollut vaatteita yllään. Olin juuri tulossa suihkusta ja seisoin siinä tuijottaen häntä. Hän oli niin ruskettunut, ja hänellä on tatuointeja, joita rakastan. Hän ei ollut tehnyt hiuksilleen mitään. Hän vain näyttää hyvältä koko ajan. Hän ei ikinä näytä huonolta aamuisin. Ei koskaan. Joten hän istui siinä lähettämänsä sähköpostejaan, niin lihaksikkaana. Hänessä ei ole yhtään rasvaa. Ja ajattelin, että olen onnistunut aika hyvin. En todellakaan ajatellut hänen kimakkaa ääntään, Beckham nauroi haastattelussa.

MTV3/Helmi

Lähde: justjared.buzznet.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.