Victoria Beckham antoi herttuatar Catherinelle luksuskengät

Victoria Beckham muisti herttuatar Catherinea taannoin parilla luksuskenkiä.

Victoria Beckham tunnetaan tarkasta muotisilmästään, ja nainen jakaa löytöjään auliisti myös muille. Britannian herttuatar Catherinelle Beckham lahjoitti taannoin parin luksuskenkiä. 

Kyseessä olivat Hello! -lehden mukaan Christian Louboutinin suunnittelemat kengät, sillä paljastuksen Beckhamin lahjavalinnasta teki mies itse.

– Tiedän Victoria Beckhamin antaneen hänelle parin kenkiäni ja hän näytti niissä upealta. Hänet on kuvattu kengissäni, hän näytti fantastiselta, Louboutin hehkutti Times-lehdelle.

Louboutin ei tiedä minkä tapahtuman kunniaksi Beckham kengät hankki, mutta on mahdollista, että ne olivat häälahja kun Catherine avioitui Williamin kanssa vuonna 2011.

Huikeiden luksusluomusten sijaan Catherine on kuitenkin kuvattu maltillisemmissa korkokengissä. Louboutin myöntääkin etteivät hänen kenkänsä välttämättä ole mukavimmasta päästä.

– En ajattele mukavuutta suunnitellessani kenkiä. Nähdessään kenkäni en halua ihmisten ensimmäiseksi ajattelevan, että kuinka mukavan näköiset kengät, Louboutin sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat