Mainos

Vetyrekka paloi Lappeenrannassa

Lähes kahtasataa vetypulloa kuljettanut rekka kaatui yöllä Lappeenrannassa ja syttyi palamaan.

Vetypullolastissa ollut rekka kaatui ja syttyi tuleen viime yönä kuutostiellä Lappeenrannassa lähellä Mustolan liittymää. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta liikenne tiellä oli poikki koko yön. Turma sattui pian yhden jälkeen.

Palon alkuvaiheessa muutamia vetypulloja räjähteli kuumuudessa. Kello kolmeen mennessä räjähdykset kuitenkin rauhoittuivat. Aamuviiteen mennessä palo oli sammunut ja vetypullot palaneet tai tyhjentyneet. Apulaispalopäällikkö Ulf Westerstråhle kertoi, että liikenne onnettomuuspaikalla pysyy poikki ainakin kahdeksaan saakka raivaustöiden vuoksi.

Rekan annettiin palaa, koska räjähdysvaaran vuoksi palomiehet eivät voineet mennä 200 metriä lähemmäksi onnettomuuspaikkaa. Ajoneuvoyhdistelmän lastina oli 180 vetypulloa kahdessa kontissa.

-Jos siellä on yksikin pullo räjähtämättä ja sinne menee lähelle, niin siinä saattaa käydä huonosti, Westerstråhle kertoi palopaikalta.

Kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan ilmeisesti liukkaan kelin vuoksi. Rekan perävaunu alkoi heittelehtiä, osui kaiteeseen ja kaatui. Perävaunusta alkunsa saanut palo levisi nopeasti myös pystyyn jääneeseen vetoautoon.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.