Vettelin tulo sopii Räikköselle - "Tunnen hänet hyvin"

Kimi Räikkönen sanoo, ettei sillä ole merkitystä, kuka paiskii kuljettajan töitä hänen kanssaan samassa tallissa.

Entä Sebastian Vettel, olisiko mukava ajaa hänen kanssa ensi kaudella?

- Ilman muuta. En ole koskaan työskennellyt hänen kanssaan, kun ollaan oltu eri tiimeissä, mutta tunnen hänet hyvin, Räikkönen sanoo.

Ferrari ei ole vahvistanut Vettelin tuloa talliin eikä sitä, että Fernando Alonso olisi jättämässä tallin, mutta Vettelin tiedetään lähtevän Red Bullilta. Vettel on suuntaamassa Ferrarille, jossa myös Räikkönen jatkaa. 

- Minulla on sopimus ja oletan, että olen täällä ensi vuonna, Räikkönen sanoo.

Alonson lähtöaikeet Ferrarilta vihjaavat, ettei espanjalainen usko Ferrarin nousuun uuden johtajan Marco Mattiaccin käsissä. Räikkösellä on valoisampi näkemys tallin tulevaisuudesta.

- Uskon vahvasti, että olemme ensi kaudella vahvemmissa asemissa. Toki sen tietää varmaksi vasta, kun auto on radalla. Tänä vuonna on menty paljon eteenpäin, Räikkönen arvioi.

Mattiaccin mukaan Ferrarin palauttaminen huipputalliksi on pitkän linjan projekti.

- Tiedän Marcon sanoneen, ettei hän odota meidän olevan kärjessä vielä ensi vuonna, mutta kuka tietää. Formula ykkösissä tapahtuu kaikenlaista ja tuollaisen ison kehitysaskeleen ottamiseen voi tulla tilaisuus.

Räikkösen sopimus päättyy ensi kauteen, eikä hän halua sanoa, onko mukana sen jälkeen.

- Olen täällä, koska haluan olla täällä. Voisin jättää tämän tänä iltana, mutta voin myös jatkaa kaksi tai kymmenen vuotta jos niin haluan, Kimi sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat