Vettel veti virneensä esiin ja antoi faktoja suomalaisista – "Yksin lukkojen taakse"

Ferrarin Sebastian Vettel vakuuttaa, ettei hänellä ollut mitään vaikeuksia päästä Singaporen GP:n alkurytäkästä yli. Kun asiaa utelee suomalainen, Vettel ottaa tutun virneen ja lähtee tarinoimaan.

Vettel, Kimi Räikkönen ja Max Verstappen putosivat kärkikolmikkona kisasta pihalle kolarin seurauksena.

MAINOS

Malesian F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 05.55 ja 09.55
Lauantai: Harjoitukset klo 08.55, aika-ajo klo 11.55
Sunnuntai: Malesian GP klo 09.55, ennakkotunnelmat klo 08.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

– Siinä oli pari sekuntia, joiden aikana kolme autoa tavoitteli samaa paikkaa radasta. Siitä se meni vikaan. Ei siinä ole paljon analysoitavaa, kaikki näki kuvat. Kimillä, Maxilla ja minulla on kaikilla omat näkökannat, mutta tämä on kisaamista ja näin voi valitettavasti käydä. Ei siitä ole paljon sanottavaa, aika helppoa on katsoa eteenpäin, Vettel harmitteli.

C Moren Mervi Kallio tiedusteli Vettelin tapoja päästä tällaisista pettymyksistä yli, etenkin nyt, kun Lewis Hamilton voitti kisan ja repäisi MM-sarjassa 28 pisteen eron Vetteliin.

– Jos olisin suomalainen, heitä hieman tuntevana, lukittautuisin varmaan huoneeseen yksinäni enkä juttelisi kenellekään pitkään aikaan. Seuranani olisi ehkä muutama lasi, Vettel virnuili.

– Ei ole oikeastaan mitään reseptiä, millä pääsen yli. Onhan se syvältä, mutta näitä sattuu eikä se ollut oikein kenenkään syy. Ja vaikka olisi ollut, ei se auta. Jos sanoisin tässä, että se on Maxin vika, Kimin vika tai minun vikani, ei se muuta tulosta. Siksi tästä on helppo mennä eteenpäin, Vettel jatkoi vakavampana.

Ylälaidan videolla Vettel vertailee omaa saksalaisuuttaan ja Mercedeksen saksalaisuutta. Ja miten se sitten ilmenee MM-taistelussa, näet ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat