Mainos

Vettel valittamiskilpailusta: Se meni hupsuksi

Sebastian Vettel ja Fernando Alonso ottivat sunnuntaina toisistaan mittaa sekä Silverstonen radalla ajamalla että tiimiradiossa valittamalla.

Vettel valitti siitä, että Alonso yritti pakottaa häntä ulos radalta, kun taas Alonson mielestä Vettel ajoi radan reunojen ulkopuolelta.

- Se meni vähän hupsuksi, kun aloimme valittaa toisen auton menevän radan ulkopuolelle. En usko ihmisten välittävän paljonkaan siitä, onko auto puoli metriä enemmän vasemmalla tai oikealla mutkien ulostulossa. Kun sain viestin siitä, että minun pitäisi kunnioittaa radan rajoja, tiesin, että hän valitti, koska hänellä on tapana tehdä sellaista. Minä päätin tehdä samoin. En tiedä, kumpi sillä listalla voitti, täytyy kysyä tuomareilta, Vettel kommentoi.

Vettel oli vielä kilpailun jälkeenkin sitä mieltä, että Alonso jätti hänelle liian vähän tilaa.

- Se oli kahteen otteeseen hieman liian tylyä mutkassa kuusi. Jos en olisi hellittänyt, olisimme kolaroineet. Minä olisin pystynyt pysymään radalla, mutta hän ei olisi pystynyt selviytymään siitä mutkasta, jos minä olisin ollut siinä. Toisaalta sen tietää, että häntä vastaan ajaminen on kovaa, Vettel totesi.

Viidenneksi sijoittunut Vettel pysähtyi varikolla kaksi kertaa, kun taas kolmanneksi sijoittunut tallikaveri Daniel Ricciardo ajoi yhden pysähdyksen taktiikalla.

- Olisin voinut mennä nopeammin ja olla yhden sijan korkeammalla, mutta valitsimme väärän strategian, Vettel harmitteli.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.