Vettel uhoten MM-taistoon: Maximum attack!

Ferrari-kuski Sebastian Vettel ei suostu luopumaan formula ykkösten maailmanmestaruustaistosta, vaikka Mercedeksen Lewis Hamilton on karannut jo tavoittamattomalta tuntuvaan johtoon.

Hamilton johtaa MM-sarjaa 53 pisteen erolla tallikaveriinsa Nico Rosbergiin. Vettel on jäänyt hallitsevasta mestarista jo 74 pisteen päähän.

– MM-sarjan tavoitteena on maksimaalinen hyökkäys, Vettel toteaa F1-sarjan nettisivuilla rallilegenda Markku Alénin tunnetuksi tekemällä fraasilla Maximum attack.

– Meidän täytyy laittaa kaikki peliin, piste. Nico on toki lähempänä meitä kuin Lewis, joten hän on meidän pääkohteemme, mutta niin kauan kuin mahdollisuus on olemassa, meidän täytyy yrittää kaikki mahdollinen sitä isoa juttua varten, Vettel jatkaa.

Vettel myöntää, että Hamilton on tällä hetkellä todella vahva.

– Minulla on ollut vuosia, jolloin olin erittäin vahvan tallin ja erittäin vahvan ryhmän kanssa, mutta silloinkin sinun täytyy olla parhaimmillasi, jotta saat tulosta joka viikonloppu.

– Olen varma, että hän tekee äärimmäisen kovaa töitä, kun hän on radalla, tekee kaiken voitavansa ja luonnollisesti hänellä on tällä hetkellä todella hyvä meno, Vettel kommentoi.


Lue myös:

    Uusimmat