Mainos

"Vetoan Tehyn ja Superin kenttään"

Työnantajapuoli vetosi viimeksi tänään hoitoalan järjestöihin, jotta ne hyväksyisivät kunta-alalle saavutetun neuvottelutuloksen.

Kunnallisen työmarkkinalaitoksen johtaja Markku Jalonen on erityisen tyytyväinen palkkaratkaisussa samapalkkaisuuserien vahvaan kohdentamiseen sekä jouluna maksettavaan kertakorvaukseen. Työnantajapuoli pitää saavutettua tulosta korkeatasoisena, johon hoitajien kannattaisi tarttua. Kuntatyönantaja vetoaakin hoitajien ammattiliittoihin jotta ne hyväksyisisvät kunta-alan palkkaneuvottelutuloksen. Lähi- ja perushoitajien Super antaa vastauksensa torstaina ja muun muassa sairaanhoitajia edustava Tehy lauantaina.

Tehyn ja Superin viimeinen tilaisuus tulla mukaan sopimukseen umpeutuu maanantaina kello 14. Neuvotteluosapuolet allekirjoittavat sen jälkeen kunta-alan virka- ja työehtosopimuksen.

Jalonen vastasi myös Elinkeinoelämän keskusliiton johdolle ja Antti Herlinille, jonka mielestä kuntien kallis palkkaratkaisu ei sisällä mitään rakenteellisia tai tuottavuutta parantavia uudistuksia. Jalosen mukaan sopimuksella jatketaan paikallisen sopimisen kehittämistä kunnissa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.