Mainos

Vesillä vauhdikas juhannus

Meripelastuskeskuksilla ja poliisien venepartioilla oli kiireinen juhannusaatto. Ne avustivat aluksia matalikolta, pelastivat konevikaisia, etsivät hätärakettien lähettäjiä ja partioivat. Suomenlahden Merivartiostolla oli 21 avustustehtävää juhannusaattoillan ja juhannuspäivän välisenä aikana. Saaristomeren meripelastuskeskuksella oli muiden tehtävien ohessa kolme rakettietsintää.

Yksi raketeista oli lähetetty piloillaan. Meripelastuskeskus sai verekseltään kiinni hätäraketin lähettäneen. Hänelle tulee raketista iso lasku. Ahvenanmaan merivartiosto sai aattoiltana ilmoituksen kahdesta ammutusta hätäraketista. Raketin lähettäjiä ei löydetty, eikä ketään ollut ilmoitettu kadonneeksi. Läntisellä Ahvenanmaalla oli yötä vasten kova ukonilma, mutta siitä ei tiettävästi aiheutunut ongelmia veneilijöille.

Tampereen poliisin venepartio kiersi Näsijärveä ja tavoitti muutaman ruorijuopon. Porin poliisi sai kiinni kahdeksan ruorijuoppoa, joiden promillemäärät vaihtelivat 1,5-3 promillen välillä. Ohjaustaitonsa lähes kadottaneet veneilijät liikkuivat Kokomäenjoen ja Yyterin vesillä. Parkanon poliisin venepartio löysi vesiltä pari ruorijuoppoa ja hukkumaisillaan olleen miehen, jonka se pelasti Kyrösjärvestä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.