Mainos

Vesillä synkkä heinäkuu - viikonloppuna ainakin 10 hukkunutta

Suomen vesillä on kuollut heinäkuussa epätavallisen paljon väkeä. Arviolta hukkuneita on tähän mennessä noin 30. Viime vuonna koko heinäkuussa kuoli 22 ihmistä hukkumisonnettomuuksissa.

Kuluva viikonloppu on ollut erityisen synkeä. Viikonlopun aikana on löydetty ainakin kymmenen hukkunutta, mikä on enemmän kuin pitkänä juhannusviikonloppuna.

Kotkassa veteen vajonnut löytyi hukkuneena

Sunnuntaina Helsingin Puotilassa hukkui nainen. Vuonna 1946 syntynyt nainen löydettiin hukkuneena Varjakanvalkaman läheltä illansuussa.

Kotkassa Poikakallion uimarannalla Metsolassa veteen vajonnut mies löydettiin etsintöjen jälkeen hukkuneena. Iltapäivällä etsinnöissä oli apuna muun muassa helikopteri.

Sunnuntain vastaisena yönä Parkanosta Pirkanmaalta löytyi nainen vedestä. Poliisi kirjasi tapauksen alustavasti hukkumisena, mutta kuolinsyy ei tuoreeltaan ollut täysin varma.

Iisalmessa Pohjois-Savossa löydettiin uimarannalta pikkutytön vaatteita, jotka olivat olleet rannalla parin päivän ajan. Pelastuslaitos ei löytänyt mitään hälyttävää, eikä poliisi ollut saanut ilmoitusta kadonneesta.

Lauantaina hukkui ainakin kuusi

Lauantaina vesillä hukkui kuusi ihmistä. Aamuyöstä Rautalammilla Pohjois-Savossa hukkui nuori miesveneilijä, kun hänen veneensä kaatui. Espoossa Bodomin-Oittaan rannalla hukkui nelivuotias poika ja Luukin uimarannalla 82-vuotias mies. Helsingin Munkkiniemessä puolestaan hukkui noin 30-vuotias mies.

Päijät-Hämeessä Hollolassa kuoli mies, joka oli ilmeisesti lähtenyt uimaan mökkirannasta. Etelä-Savossa Puumalassa hukkui uistelemassa ollut 66-vuotias imatralaismies.

Perjantai-iltana Haminassa hukkui uintiretkelle lähtenyt vuonna 1945 syntynyt mies.

Keskiviikkoiltana Kalajoella kadonnutta poikaa ei ole useiden päivien etsinnöistä huolimatta löydetty. Poliisi epäilee pojan hukkuneen.

(MTV3 - STT)

Katso Joonas Fritzen juttu

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.