Mainos

Vesa Salminen on uusi olutmestari

Suomen Olutmestari vuonna 2010 on ravintola- ja juoma-alan ammattilainen Vesa Salminen. Salminen työskentelee Olutravintola Pikkulinnussa Helsingissä. Tuore olutmestari edustaa Suomea World Draught Master -kilpailussa New Yorkissa 29. lokakuuta.

Viime tiistaina käydyssä kilvassa Olutkisälleiksi nimettiin ravintoloitsija Harri Kairala Irish Times Bar & Lounge -pubista Rovaniemeltä, ravintolapäällikkö Petri Loponen Oluthuone Kaislasta Helsingistä sekä baarimestari-sommelier Jani Mikkonen Gastropub Tuulensuusta Tampereelta. Kilpailun järjestivät Sinebrychoff ja Viisi Tähteä -media.

Viskiä oluen kyytipojaksi

Kilpailijoiden tehtävänä oli tarjoilla kuusi erilaista olutta tuomaristolle. Arvoinnin perusteina olivat tuotteiden myynti ja esittely, tilausten vastaanottaminen, oluiden oikeaoppinen laskeminen ja kaataminen, asiakaspalvelu ja oma persoonallisuus.

Oluiden ohella Salminen on erikoistunut mallasviskien maailmaan ja toimii myös viskikouluttajana. Ammattimainen viskiesittely erilaisten oluiden kyytipojiksi oli tuomareiden mieleen.

Lokakuussa 13. kertaa järjestettävään Stella Artois World Draught Master -kisaan osallistuu 32 maakohtaisten karsintakilpailuiden voittajaa.

Lähde: Ruokatieto

Kuvat: Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.