Vesa Keskisen ja Natalian suhde ohi: Riita matkatavaroista

Suomen tunnetuimman kyläkauppiaan romanssi vanhan heilan kanssa päättyi riitaan matkatavaroiden ylipainosta.

Tällä kertaa Vesa Keskisen romanssi naisen kanssa ei päätynyt kastikkeeseen, vaan matkatavaroihin. Kyläkauppiaan romanssi nuoren brasilialaiskaunottaren kanssa tuli päätökseensä kesäkuun viimeisenä päivänä, helteisen iltapäivän tunteina.

Suhteen lopetti riita matkatavaroiden ylipainosta, jota oli 20 kiloa ylimääräistä. Riita käsimatkatavaroiden painosta johti lopulta siihen, että temperamenttinen Natalia heitti laukun päin Keskistä tähän kuitenkaan osumatta.

– Riita lähti Natalian matkatavaroista. Hän on tiennyt koko ajan, että matkatavarat eivät saa painaa 32 kiloa enempää. Hän halusi kuitenkin ottaa mukaansa 52 kiloa tavaraa, eli 20 kiloa ylimääräistä. Natalia olisi halunnut, että minä miehenä maksan ylipainosta johtuvan kulun, noin 500 euroa. En kuitenkaan asiaan suostunut, Keskinen kertaa riidan taustoja MTV3.fin Viihdeuutisille.

Keskisen mukaan hän ei voi ymmärtää, minkä takia Natalian piti ottaa mukaansa kaikki tavarat. Natalian tarkoituksena oli palata Suomeen kahden kuukauden kuluttua, joten osa vaatteista, kengistä ja muista tavaroista olisi hyvin voinut jäädä odottamaan Tuuriin.

– Natalia ei kuitenkaan suostunut kuuntelemaan mitään, vaan hän vaati minun maksavan ylimääräiset kulut. En ole luvannut maksaa kenellekään ylimääräisiä rahtikuluja. En ole mikään pankki, jonka pitää maksaa kaikki vaikka kyläkaupan omistankin. Minua ei hyväksikäytetä, Keskinen sanoo topakasti.

– Raha ei ole se juttu. Juttu on se, että inhoan väkivaltaa ja minua ei kiristetä sen enempää valkoisella kuin keltaisella lehdistöllä. Kyllä tämä suhde on nyt lopullisesti tässä.

Kihlaus- ja perheenlisäystoiveista huolimatta Keskisen ja Natalian suhde oli koko ajan täysin platoninen.

– Vanhaa suhdetta yritettiin kaksi ja puoli viikkoa lämmitellä, mutta totuus on kuitenkin se, että suhde oli vain veli ja sisar -tyylinen. En käynyt Natalian kanssa edes saunassa ja saman peiton alla ei nukuttu kertaakaan, Keskinen tunnustaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat