Vesa Keskisen hotelli kuin Monacon palatsi – Katso kuvat ja vertaa

Vesa Keskisen Tuurin kyläkaupan hotelli muistuttaa yllättävänkin paljon Monacon ruhtinaan palatsia.

Monacon ruhtinaan palatsi on viikonloppuna suuresti esillä medioissa, sillä Monacon ruhtinaan prinssi Albertin ja ex-uimari Charlene Wittstockin siviilivihkiminen tapahtuu ruhtinaspalatsissa perjantaina. Iltaseitsemältä Suomen aikaa tuore hääpari tarjoilee monacolaisille myös buffet-päivällisen palatsinaukiolla.

Monacon ruhtinaspalatsi.

Kellertävä palatsi hehkuu iloisen juhlan onnea viikonlopun aikana, mutta kyllä Suomestakin glamouria löytyy. Suomen suurimmasta kyläkaupasta Tuurista löytyy nimittäin OnnenTähti -hotelli, joka muistuttaa julkisivunsa puolesta erehdyttävästi niin ikään kellertävää ruhtinaan palatsia.

OnnenTähti-hotelli Tuurissa.

Kyläkauppias-Keskinen on itsekin käynyt Monacossa ja nähnyt ruhtinaan palatsin, mutta mies vakuuttaa, ettei hotellin julkisivua ole kopioitu Monacosta.

– Onnen Tähden julkisivu juontaa alkuvuoteen 2004, jolloin olin Maltalla kielikurssilla. Alun perin hotellin julkisivun piti olla harmaa, mutta Maltalla ihailin kellertäviä rakennuksia ja sieltä bongasin myös ranskalaiset parvekkeet, Keskinen toteaa MTV3.fin Viihdeuutisille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat