Vesa Keskinen raivoissaan: Miljoonavaade maasturifarssista

Kyläkauppias Vesa Keskisen pitkittynyt autofarssi käsitellään huomenna Ghanan oikeudessa.

Kyläkauppias Vesa Keskisen autoepisodin käsittely käynnistyy huomenna ghanalaisessa oikeudessa. Kyseessä on vuoden 2008 Toyota Highlander -maasturi, jonka Keskinen hankki alun perin lahjaksi entiselle rakkaalleen Hamamat Montialle.

Keskinen on hoitanut kaiken kuntoon huomista oikeudenkäyntiä varten. Siellä häntä edustaa turvallisuuspäällikkö, joka on vartioinut myös Keskistä hänen matkansa aikana.

– Autoani ei nyt vaan varasteta. Minulla on ostopaperit kunnossa ja asiamies Ghanassa. Jos ei muu auta, niin haastan Ghanan oikeuteen. Jos joku pikkutyttö yrittää viedä omaisuuttani, niin saa yrittää, Keskinen kertoo päättäväisenä MTV3.fin Viihdeuutisille.

Keskiselle asiasta on koitunut todella paljon haittaa, ja taloudelliset menetykset ovat olleet epäsuorasti todella korkeat.

– Hiki on valunut pitkin kroppaa usean kuukauden ajan liittyen tähän imagoraiskaukseen. Miljoona euroa tässä episodissa on nyt pieni raha, mutta usko on kova siihen, että Ghana palauttaa ostamani auton, Keskinen suree.

– Jos oikeus ei toteudu, vaadin miljoona euroa Ghanan valtiolta.

Kaikki oli valmiina auton paluuseen jo toukokuussa, kun kansansuosikki Kari Salmelainen lupautui ajamaan Keskisen ostaman maasturin hampurilaispalkalla takaisin Suomeen. Hanke kuitenkin kaatui, sillä Keskisen ostama auto päätyi poliisin haltuun. Tällä hetkellä auto on poliisin hallussa Ghanassa, ja poliisi syyttää kyläkauppiasta autovarkaudesta. Auto siirrettiin säilöön autoliikkeeseen.

Luottavaisena oikeuteen

Keskisen ja Montia erosivat tammikuussa tapahtuneen kastikeriidan jälkeen, kun Hamamat kävi Tuurissa. Keskisen kotoa Hamamat katosi kastikeriidan seurauksena Tampereelle, josta matka jatkui kotimaahan Ghanaan. Eron jälkeen välit tulehtuivat, kun Keskinen vaati Hamamatilta autoa takaisin.

– Ostin Ghanasta Toyota Highlander -maasturin silloisen tyttöystäväni - Hamamat Montian - käyttöön. Nimenomaan käyttöön enkä lahjaksi, Keskinen korostaa.

– Ystäväni on laittanut sähköpostia, että olen törmännyt naiseen, joka on gold digger. Vanha viisaus on, että tyhmyydestä sakotetaan. Nyt vaan on hieman eri asetelma: Hullu saa olla, mutta ei tyhmä, Keskinen vitsailee.

Oikeudenkäyntiä menestynyt kyläkauppias odottaa luottavaisin mielin.

– Totta kai mies on huolissaan arvoautostaan, mutta luotan täysin Ghanan oikeusjärjestelmään. Siellä asuu noin 24 miljoonaa ihmistä. Miksi he veisivät minulta yhden auton, Keskinen pohtii.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat