Vesa Keskinen palasi ex-rakkaansa luo Brasiliaan

Kyläkauppias Vesa Keskinen palasi vanhan kultansa kainaloon.

Suomen kuuluisin kyläkauppias Vesa Keskinen suuntasi matkalle eksoottiseen Brasiliaan, jossa hän on lomansa aikana tapaillut myös vanhaa heilaansa Joanaa. Aurinkoisessa Etelä-Amerikassa Vesa on viettänyt aikaansa tiiviisti kahden lapsen äidin kanssa muiden menojensa keskellä.

– Olemme viikon aikana viettäneet kolmena iltana aikaa yhdessä. Nautimme hyvästä ruuasta, juomasta ja auringosta. Kokkailemme ja ihmettelemme elämän menoa, mies kertoo yhteisestä ajanvietosta MTV3.fin Viihdeuutisille.

Tulevaisuus kaksikolla on vielä avoin. Vaikka yhteistä kieltä englantia puhuvalla Keskisellä ja portugalia puhuvalla Joanalla ei löydy, se ei ole ollut esteenä. Casa Fiorellassa suositun lomakohteen Fortalezan lähellä Brasiliasta nauttiva Vesa osaa määritellä suhteen tilan tarkasti.

– Meillä on aikuisten orastava suhde, emmekä ole lyöneet tulevaisuudensuunnitelmia lukkoon. Hän puhuu muutaman sanan englantia ja itse puhun muutaman sanan portugalia. Yhteisenä kielenä meillä toimii enemmänkin body language, mies nauraa.

Reippaat viisi vuotta sitten Joannan kanssa seurustellut mies on lämmitellyt välejään entisen kultansa kanssa. Suhde kariutui tuolloin valitettavaan tapahtumaan, kun Tuurissa käyneen naisen entinen aviomies kuoli ja hän joutui palaamaan Brasiliaan huolehtimaan kahdesta lapsestaan sekä selvittelemään varakkaalta liikemieheltä jäänyttä omaisuutta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat