Vesa Keskinen maksaa suomalaisen naislaulajan syöpäleikkauksen

Vesa Keskinen rahoittaa Eila Pienimäen yksityiselle vastaanotolle.

Syöpään sairastunut Eila Pienimäki olisi mennyt kunnalliseen hoitoon, mutta auttaja löytyi ystäväpiiristä. Kyläkauppias Vesa Keskinen vaati hyvän ystävänsä leikkaustoimenpiteitä yksityissairaalassa, jotta hän saisi parasta mahdollista hoitoa sairauteensa.

– Tämä tilanne on erikoinen minulle. Tämä on minulle valtavan iso asia, koska kyse on vakavasta sairaudesta. En pyytänyt Vesalta apua, mutta hän vain ilmoitti auttavansa minua. Vesa on sitä mieltä, että minulle pitää saada Suomen paras lääkäri. Olen sormet kylmänä äskeisestä keskustelusta, Eila Pienimäki kertoo MTV3.fille.

Keskinen ja Pienimäki ovat olleet ystäviä vuosikymmenten ajan. Kun Keskinen kuuli ystävänsä sairastumisesta, päätti hän ryhtyä toimiin välittömästi.

– Eila on Tuurin tyttö. Maksakoon operaatio mitä sitten maksaakin. Eila laitetaan nyt kuntoon, Vesa Keskinen kertoo MTV3.fille.

MTV3.fi kertoi maanantaina Eila Pienimäen vakavasta sairaudesta. Laulaja kuuli diagnoosista palatessaan lomamatkalta Euroopasta.

– Minulla on todettu syöpä sisäelimissä, Eila Pienimäki kertoi.

Hänen mukaansa tulevat tutkimukset osoittavat onko sairaus levinnyt.

– Vielä ei tiedetä miten se on levinnyt. Se on vakava asia. Olen laihtunut, kun olen miettinyt mitä tulee vastaan. Tulimme viiden viikon matkalta Euroopasta asuntoautolla, johon sain tiedon, että edellisen leikkauksen tulokset ovat pahanlaatuisia.

Lue myös: Suomalainen naislaulaja sairastui syöpään: Sain tiedon lomamatkalla täältä.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat